fbpx
Attitude_Main

Maak je haar mooi met Attitude hairextensions

Je haar snel een compleet nieuwe look geven? Dat kan, met de hairextensions van Attitude! Gebruik de handige Attitude Clips voor het makkelijk verlengen of voller maken van je haar. Als je voor een langere tijd hairextensions wilt dragen kies dan voor de Stunning Flat Tips (Keratine Extensions) of Stunning Tapes (Tape Extensions). Al het haar is 100% Human Hair, van zeer hoge kwaliteit (Remy Hair Straight Style) en van boven tot onder even dik (Double Drawn). Je kan het gewoon krullen, kleuren, stijlen en knippen. You name it, het is allemaal mogelijk met Attitude by Luxurious-Hairextensions!


Laat hairextensions professioneel plaatsen. Maak hier meteen een afspraak. Meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact op. Wij geven je graag gratis vakkundig advies!


 

Hairextensions van Attitude
geven een boost aan je uitstraling

Stel jezelf eens voor… met een stralend lang en vol kapsel, waar iedereen van zal opkijken. Dit kan ook voor jou werkelijkheid worden. Met de hairextensions van Attitude by Luxurious-Hairextensions, kan iedereen lang en vol haar creëren. Zie jij jezelf al verschijnen met je nieuwe haar op je werk, bij familie of op een feest? De mogelijkheden zijn eindeloos. Waar wacht je nog op!

Attitude_Sfeer3
Attitude_Sfeer4

Krijg prachtig haar met Attitude

Kies voor Attitude Clips, Stunning Flat Tips (Wax Extensions) of Stunning Tapes (Tape Extensions). Al het haar van Attitude is heerlijk zacht en van de hoogste kwaliteit. Het is 100% Human Hair met alle haarschubben in dezelfde richting (Remy Hair Straight Style), waardoor het prachtig combineert met je eigen haar en makkelijk te behandelen is. Van boven tot onder heeft het haar dezelfde dikte (Double Drawn, Full Till Bottom). Dit maakt de kwaliteit nog beter en het zorgt voor meer volume.

Kenmerken van de hairextensions

Je kan de hairextensions van Attitude gewoon behandelen als normaal haar (kleuren, knippen, stijlen en krullen). Met de juiste verzorging en producten blijft het wel 6 tot 10 maanden mooi. Ervaar het zelf en krijg ook prachtig haar met Attitude!

 • 100% Human Hair: kleuren, stijlen, knippen en krullen mogelijk
 • Hoogste kwaliteit: Remy Hair Straight Style
 • Double Drawn, Full Volume Till Bottom (vol haar, van boven tot onder)
 • Makkelijk in te zetten, geen schade aan eigen haar
 • Vrijwel niet zichtbaar: valt natuurlijk in je eigen haar
Attitude hairextensions zijn verkrijgbaar in:
 • Lengtes van 40 cm, 50 cm en 60 cm
 • 60 cm Clip In Extensions: bijna nergens te verkrijgen!
 • Meer dan 15 kleuren én unieke Ombre haarkleuren
 • Attitude Clips: Clip In Extensions (150 gram per 1 stuk)
 • Stunning Flat Tips: Wax Extensions (25 gram / per 25 stuks verpakt)
 • Stunning Tapes: Tape Extensions (50 gram / per 20 stuks verpakt)

Wij helpen je graag bij je keuze en geven gratis vakkundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Plaatsing Clip in, Tapes of Wax hairextensions van Attitude

Attitude Clips – Clip In Extensions
Wil je in een paar minuten je kapsel een nieuwe uitstraling geven? Kies voor Attitude Clips. Deze hairextensions kan je zelf bevestigen en modeleren in je haar. Het is simpel: door het clip-systeem kan je de hairextensions heel eenvoudig in je haar plaatsen en net zo makkelijk weer verwijderen. Ze zijn bijvoorbeeld perfect voor een feestje of om je kapsel een keer compleet te veranderen met een andere kleur, meer volume of een verlenging. Bij ons kan je ook kiezen uit lengtes van 60 cm (bijna nergens verkrijgbaar) en prachtige Ombre haarkleuren. Probeer het zelf!

Stunning Flat Tips (1 cm x 1 cm) – Wax Extensions
Creëer blijvend meer volume (met ongeveer 75 strengen) of langer haar (vanaf 100 strengen) met de Stunning Flat Tips van Attitude. Deze Wax Extensions worden geplaatst met een warmtetang. Er wordt bij het plaatsen gebruik gemaakt van een keratine wax bonding, waarmee de zogeheten bondings van de haarextensies met wax aan het haar worden gezet. Ze blijven gemiddeld wel 3 tot 4 maanden zitten. Daarnaast zijn de lengtes van 50 cm er ook in mooie Ombre haarkleuren.

Stunning Tapes (1 cm x 4 cm) – Tape Extensions
Met deze handige en veelzijdige hairextensions kan je jouw haar eenvoudig meer lengte of volume geven. Deze extensions zijn vooral prettig als je last hebt van dun haar of haaruitval. Bij Tape Extensions wordt er geen warmte toegepast. In één verpakking zitten 20 losse Tapes (10 volledige Tapes). De Stunning Tapes van Attitude worden bevestigd als een soort van sandwich. Ze worden op elkaar geplakt met het eigen haar ertussen en blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van onder andere je haargroei. Als de haren goed verzorgd zijn kunnen ze daarna weer omhoog geplaatst worden, en dat gedurende 6 tot 10 maanden! Ook bij deze hairextensions kan je kiezen voor Ombre haarkleuren (in lengtes van 50 cm).

Attitude_Sfeer5
LHE_Verzorging3a

Luxurious-Hairextensions professionele haarverzorging

Je hairextensions blijven langer mooi met een optimale verzorging. Gebruik hiervoor de verzorgingsproducten van Luxurious-Hairextensions en geschikte accessoires. Wij hebben een keratine shampoo, conditioner, masker, speciale serum druppels en meer!

Belangrijke verzorgingstips:

 • Gebruik alleen de juiste verzorgingsproducten speciaal geschikt voor haarextensies
 • Slaap niet met nat haar, maar slaap met een vlecht of losse staart
 • Het beste is om je haar niet te laten opdrogen maar om het altijd droog te föhnen
 • Smeer geen conditioner, masker of andere producten die het haar ‘zacht’ maken, direct op de bondings. Hiermee vergroot je de kans dat de bondings week worden en uitvallen of uitglijden.
 • Belangrijk is om je haar minimaal 2 of 3 keer per dag goed door te borstelen (het liefste met een zachte borstel)
 • Het verven van onze hairextensions is op eigen risico! Wanneer je de hairextensions zelf verft of laat verven vervalt het recht op retourneren of ruilen.

 

Om schade aan het haar te voorkomen is het noodzakelijk om de hairextensions tijdig eruit te laten halen!