fbpx

Betaalmogelijkheden

Op welke wijze kan ik betalen in de webshop?

Bij Luxurious-Hairextensions.com kan je op meerdere manieren betalen. Wij hebben snelle, betrouwbare en veilige betaalmethodes, zodat je jouw bestelling zonder zorgen kan afrekenen.

Betaal bij ons met:

  • iDeal
  • Creditcard VISA / MASTERCARD / American Express
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Apple Pay
  • KBC/CBC Betaalknop (België)
  • Belfius Direct Net (België)

Betalen met iDeal
Direct online betalen via je eigen bank. Dat is betalen in jouw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Makkelijk en volgens de beveiligingseisen van jouw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank, ING, ASN Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bank.

Betalen met creditcard
Je kan jouw bestelling in de webshop betalen met de volgende Nederlandse creditcards: VISA, American Express en MasterCard. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, vul je het creditcardnummer, de exacte naam op de kaart, de vervaldatum en de 3-cijferige CVC code (laatste drie cijfers op de achterzijde van uw kaart) in op de betaalpagina.

Om jouw gegevens te beschermen, worden deze volledig gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Op het moment van de bestelling wordt jouw creditcard betaling geautoriseerd. Het kan voorkomen dat er contact met de kaarthouder wordt opgenomen om fraude te voorkomen.

Het bedrag wordt pas afgeschreven nadat de bestelling is afgeleverd. Als het niet mogelijk is om de gehele bestelling te leveren, dan wordt alleen het bedrag afgeschreven voor het deel van de bestelling dat daadwerkelijk is geleverd.

Betalen met Klarna (achteraf betalen)
Luxurious-Hairextensions biedt de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Klarna voert het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen.

Je kunt bij Luxurious-Hairextensions via Klarna betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kun je altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website. 

Let op: ook met de betaalmethode Klarna hoor je twee e-mails van ons te ontvangen.

In de eerste e-mail ontvang je een bevestiging van jouw bestelling en in de tweede mail een bevestiging dat jouw betaling is goedgekeurd door Klarna. Heb je deze tweede mail niet ontvangen? Dan is jouw bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.

Betalen via Apple Pay
Apple Pay is de betaaldienst van Apple. Apple Pay stelt jou in staat te betalen met je iPhone (vanaf iPhone 5) en alle apple smartwatches. Apple Pay is toe te voegen via de app van jouw bank (indien samenwerking met Apple).

Wil je Apple Pay instellen op je telefoon? Ga naar de Wallet-app op je iPhone. Voeg je betaalpas en/of creditcard toe door op het blauwe plusje rechtsbovenin te tikken. Volg de stappen en druk op volgende. Hierna controleert de bank of je gebruik kunt maken van Apple Pay. Is de koppeling goedgekeurd, dan zie je jouw pas verschijnen in Wallet en kun je in onze kassa kiezen voor Apple Pay.

Wil je Apple Pay instellen op je MacBook? Dit is mogelijk met een MacBook Air 2018 of een MacBook Pro met Touch Bar. Je gaat via Systeemvoorkeuren naar ‘Wallet & Apple Pay’. Hier kun je makkelijk je betaalpas en/of creditcard toevoegen. De bank verifieert of de pas geschikt is. Is je pas goedgekeurd? Dan is je MacBook klaar om te betalen met Apple Pay.

Als je jouw bestelling hebt geplaatst bevestigen we hoe je hebt betaald: op de bedankpagina en via e-mail. Je ziet de afschrijving terug op het rekeningoverzicht van de pas die je bij het betalen hebt gekozen uit je Wallet.

Betalen met KBC / CBC
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen. Je kunt vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van je rekening afgehaald wordt. Deze betaalmethode is enkel voor klanten van KBC en CBC.

Belfius Direct
Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

Alle prijzen van de producten die via www.Luxurious-Hairextensions.com verkocht worden zijn inclusief btw.

 

Nadat de betaling van je bestelling voltooid is ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Staat jouw gewenste betaalmogelijkheid er niet tussen? Neem in dat geval contact met ons op. Wie weet hebben we direct een passende oplossing.