fbpx

Kunnen wij je helpen?

Kijk of jouw vraag over hairextensions tussen onze veelgestelde vragen staat en krijg antwoord.

Hairextensions kiezen

Welke hairextensions zijn er?

Er zijn diverse soorten hairextensions. Onderling verschillen ze van elkaar in haarsoort (synthetisch of menselijk haar) en de manier waarop ze bevestigd kunnen worden (permanent of tijdelijk).

Ons assortiment bestaat uit de volgende populaire hairextensions:

Luxurious-Hairextensions

 • Keratine Extensions (Deluxe Flat Tips): Dit zijn hairextensions die je permanent (voor 3 tot 4 maanden) in je haar kan laten bevestigen met extra kleine keratine bondings (uiteindes van 0,5 cm x 0,5 cm). De bondings moeten professioneel aan je eigen haar bevestigd worden met een warmtetang.
 • Slim Tape Extensions (Deluxe Slim Tapes): Bij deze hairextensions komt er geen warmte aan te pas. Je haar wordt als een soort sandwich tussen de Tapes (plakgedeeltes) van de hairextensions geplaatst. Deze hairextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van onder andere je haargroei. Je kan ze daarna weer omhoog laten plaatsen. Door de kwaliteit van het haar blijven deze hairextensions wel 1 tot 2 jaar mooi.

Attitude

 • Clip In Extensions (Attitude Clips): Deze hairextensions kan je makkelijk zelf in je haar plaatsen er ook weer eenvoudig uit je haar halen (ze zijn niet permanent). Je hoeft ze niet professioneel laten plaatsen en er wordt geen warmte gebruikt. De hairextensions blijven door de speciale clips stevig zitten. Ze zijn ideaal voor een feestje, een speciale gelegenheid of als je een keer iets heel anders met je kapsel wilt proberen.
 • Wax Extensions (Stunnig Flat Tips): Dit zijn hairextensions die permanent in het haar gezet kunnen worden. De bondings bestaan uit een speciale keratine wax die met een warmtetang aan het haar worden bevestigd. De uiteindes zijn klein en vrijwel niet zichtbaar in het haar (1 cm x 1 cm).
 • Tape Extensions (Stunning Tapes): Net zoals de Deluxe Slim Tapes, komt er bij deze hairextensions geen warmte aan te pas. Ook hier worden de hairextensions geplaatst met je haren tussen de Tapes, als een soort sandwich. Deze hairextensions kunnen 6 tot 8 weken blijven zitten, afhankelijk van onder andere je haargroei. Je kan ze daarna weer omhoog laten plaatsen. Ze blijven 6 tot 10 maanden mooi.
Mag ik tijdens mijn zwangerschap hairextensions?

Wanneer je zwanger bent mag je alle soorten hairextensions dragen. Echter kunnen de hormonen tijdens je zwangerschap er wel voor zorgen dat je meer haarverlies hebt, ook na je zwangerschapsperiode. Hierdoor kan het zijn dat je jouw hairextensions minder lang kan dragen en dat ze eerder vervangen moeten worden.

Zijn hairextensions geschikt voor mijn haar?

Deze vraag wordt vaak gesteld, omdat veel mensen niet altijd zeker zijn of hairextensions wel gezet kunnen worden in hun haar. Vooral als het gaat om dun, weinig, krullend of kort haar. Wij zijn van mening dat hairextensions juist voor deze groep mensen extra interessant zijn. Hairextensions zijn namelijk in onze ogen bij iedereen mogelijk. We moeten er soms alleen creatiever mee omgaan. Wanneer we echt te maken hebben met zeer kort haar of met compleet haarverlies, dan moeten we naar andere haarmogelijkheden kijken. Maar verder is er voor elk haartype altijd een oplossing met hairextensions te vinden!

Wil je zeker weten of hairextensions iets voor jou kunnen zijn? Wij geven je graag in onze salon of telefonisch een gratis consult. Neem gerust contact met ons op.

Hoe weet ik of hairextensions van goede kwaliteit zijn?

Als je zeker wilt zijn dat je hairextensions de beste kwaliteit hebben, dan is het goed om rekening te houden met een aantal kenmerken. Er zijn synthetische hairextensions: deze haarextensies zijn gemaakt van imitatie-haar en voelen minder natuurlijk aan. Je hebt ook hairextensions gemaakt van 100% Human Hair. Deze haren zijn kwalitatief beter en voelen veel natuurlijker aan. Je kan deze hairextensions gewoon kleuren, wassen, stijlen, krullen en föhnen, net zoals je eigen haar.

Verder kan je nalopen of het haar één van de volgende kenmerken heeft:

Highest Virgin Quality: Haren komen niet van veel verschillende donors, maar is doorgaans van één donoren van de hoogste kwaliteit (niet behandeld voordat het verwerkt is).

Remy: Deze term betekent dat alle haarschubben van het haar in de juiste richting staan. Als het om alleen Remy Hair gaat, dan kan het haar van verschillende donors afkomstig zijn.

Cuticle: Dit is een ander woord voor Virgin Remy Hair. De haarschubben zijn bij dit haar volledig intact gebleven. Daarnaast heeft het haar ook een Highest Virgin Quality. Hierdoor is het haar van de beste kwaliteit en blijft het haar nog langer mooi dan de meeste hairextensions.

Double Drawn, Full Volume Till Bottom: Als de hairextensions Double Drawn behandeld zijn, dan hebben alle haren dezelfde dikte van boven tot onder. Hierdoor heeft het haar mooie volle punten en loopt het niet dun uit aan de onderkant.

Alle hairextensions van Luxurious-Hairextensions en Attitude zijn gemaakt van 100% Human Hair en hebben altijd één of meer van de bovenstaande kenmerken. Zo weet je zeker dat het haar de beste kwaliteit heeft en lang mooi blijft.

Waar kan ik op letten bij het online kopen van hairextensions?

Hairextensions kan je prima online kopen. Om een miskoop echter te voorkomen kan je de volgende stappen volgen:

 • Let op de kwaliteit van het haar. Lees meer bij de vraag: ‘Wanneer weet ik eigenlijk of hairextensions van goede kwaliteit zijn?’.
 • Bepaal de gewenste draagtijd (wel of niet permanent) en bevestiging (Clips, Tapes, Keratine bondings).
 • Kies de kleur. Vraag eventueel extra advies of maak een afspraak voor een gratis consult, zodat we kunnen kijken welke kleuren goed passen. Bekijk ook de vraag: ‘Hoe kies je de juiste kleur?’. Je kan ook eerst onze Color Ring met 32 prachtige kleuren bestellen. Zo zie je direct hoe de kleuren er in het echt uitzien.
 • Kies de hoeveelheid. Ga je voor meer volume of juist lengte? Bij Keratine/Wax Extensions heb je vanaf 75 strengen vaak genoeg voor een volume-behandeling. Voor een haarverlenging heb je vaak meer dan 100 strengen nodig.
 • Bekijk voor de zekerheid de voorwaarden voor het retourneren en ruilen.
 • Neem bij twijfel contact met ons op op en krijg meer advies en informatie over onze producten.
 • Moeten jouw harhairextensions professioneel gezet worden? Dat kan ook bij ons! Maak hier direct een afspraak voor het plaatsen van je hairextensions.

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe haar!

Hoeveel hairextensions heb ik nodig voor een goed resultaat?

Dit hangt vooral af van de dikte van je eigen haar én of je graag een haarverlenging of meer volume wilt. Doorgaans zijn 100 tot 125 strengen genoeg voor een haarverlenging bij normaal haar. Bij dikker haar heb je meestal 125 tot 175 strengen nodig. Wil je alleen meer volume? Dan heb je meestal aan 75 tot 100 strengen genoeg, afhankelijk van de dikte van je haar.

Wil je weten wat het beste werkt voor jou? Neem contact met ons op voor vrijblijvend telefonisch advies of maak een afspraak voor een gratis consult in onze salon.  Wij beoordelen je haar en zullen samen bekijken welke hairextensions bij jou voor het mooiste resultaat zorgen. Je kan ook direct een afspraak maken om de hairextensions te laten zetten.

Hoe kies je de juiste kleur?

Het kan soms lastig zijn om de juiste kleur te kiezen, zeker online. Er wordt vaak gedacht dat exact dezelfde kleur als je eigen haar de beste keuze is. Maar je kan hier juist goed in variëren! Er zijn altijd meerdere kleuren een goede match met je haar. Soms geeft het zelfs een verrassend mooi effect als je niet dezelfde kleur als je eigen haren kiest. Hairextensions worden namelijk door je haar heen geplaatst. In sommige gevallen is het dan extra leuk om met donkere of lichte tinten te spelen, vooral als je jouw haar een hele nieuwe uitstraling wilt geven!

Wil je alle kleuren eerst goed bekijken? Bestel dan onze Color Ring met 32  prachtige kleuren. Je kan hiermee in het echt bekijken hoe de kleuren van onze hairextensions overkomen en welke goed passen bij je eigen haar.

Wees niet bang om de verkeerde keuze te maken. Mocht de kleur toch niet helemaal naar wens zijn, dan kan je deze altijd retourneren. Lees hiervoor wel eerst de voorwaarden voor retourneren en ruilen.

Twijfel je nog steeds? Neem gerust contact met ons. Wij geven je dan graag vrijblijvend advies. Je mag natuurlijk ook langskomen voor een gratis een persoonlijk consult voor jouw haar! Maak hier direct een afspraak.

Zijn hairextensions slecht voor mijn haar?

Nee, onze hairextensions zijn in principe niet schadelijk voor je haar. Maar Keratine/Wax Extensions zijn niet geheel onschadelijk. Alles wat je echter met je haar doet geeft altijd wel iets van schade, zoals diverse haarbehandelingen: kleuren, stijlen en föhnen. Je kan schade aan je haren zoveel mogelijk beperken door permanente hairextensions professioneel te laten plaatsen en te laten verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om de hairextensions goed te verzorgen. Ga voor goede tips naar de vraag: ‘Hoe verzorg ik mijn hairextensions?’

Haarverzorging & styling

Hoe moet je hairextensions kammen of borstelen?

Borstel of kam je hairextensions altijd voorzichtig. Gebruik hiervoor een borstel die speciaal is ontworpen voor hairextensions. Begin vervolgens altijd aan de onderkant van het haar en houd het haar tijdens het borstelen vast. Je wilt natuurlijk niet de hairextensions lostrekken! Borstel of kam ook niet door hairextensions die nat zijn. Op deze manier is de kans groter dat je ze beschadigt. Wij raden aan om ze 2 tot 3 keer per dag te borstelen, zodat de haren niet te veel gaan klitten. Daarnaast adviseren wij om met een vlecht of staart te slapen, en zeker niet met nat haar.

Kan ik hairextensions kleuren?

Onze hairextensions zijn gemaakt van 100% Human Hair. Dit betekent ook dat je het haar gewoon kan kleuren. Dit is wel op eigen risico en kan je beter niet te vaak doen. Het verven naar een donkere kleur werkt meestal goed. Het verven van je hairextensions in een lichtere kleur raden wij echter af. Het haar kan dan van binnenuit gaan breken en het slaat vaak oranje uit. Wil je toch hairextensions in een lichtere kleur? Bestel ze dan direct in de juiste kleur in onze webshop. Neem bij twijfel contact met ons op, dan geven wij je graag meer advies hierover.

Let op: het verven van onze hairextensions is op eigen risico! Wanneer je de hairextensions zelf verft of laat verven vervalt het recht op retourneren of ruilen.

Kan ik hairextensions krullen, stijlen, knippen en wassen?

Ja, dat kan! Onze hairextensions zijn gemaakt van 100% Human Hair. Je kan ze hierdoor gewoon krullen stijlen knippen en wassen. Let wel op de volgende punten:

 • Bij Keratine/Wax Extensions en Tape Extensions moet je opletten dat je de Tapes of bondings niet met een hete stijltang of een föhn raakt. Hierdoor kunnen ze beschadigen en eerder losraken.
 • Het is belangrijk dat je de hairextensions nooit stijl maakt of krult met een tang die warmer is dan 180°C.
 • Borstel je haar voor het stijlen of krullen goed door en gebruik een speciaal serum om de hairextensions beter te beschermen. Schrik niet van de stoom die hier vervolgens vanaf komt. Dit komt door het serum.
 • Je kan je haar gewoon wassen. Wij raden hiervoor professionele verzorgingsproducten aan zodat je hairextensions langer mooi blijven.
 • Knippen kan natuurlijk altijd, maar laat het wel door een kapper doen. Ze groeien niet meer aan, dus geknipt is geknipt!
Welke haarproducten zijn het beste voor mijn hairextensions?

Ja, dat kan! Onze hairextensions zijn gemaakt van 100% Human Hair. Je kan ze hierdoor gewoon krullen stijlen knippen en wassen. Let wel op de volgende punten:

Je hairextensions hebben specifieke haarproducten nodig. Houd ze op deze manier mooi en stralend. Gebruik de professionele verzorgingsproducten van Luxurious-Hairextensions, speciaal ontworpen voor hairextensions met 100% Human Hair. Kies een Deluxe Keratine Shampoo, Conditioner, Mask, speciale serum-druppels en meer. Daarnaast is het belangrijk om haaraccessoires te gebruiken die eveneens geschikt zijn voor hairextensions, zoals goede borstels en een opbergzak voor je Clip In Extensions.

Bevestiging & verwijdering

Hoe bevestig ik Clip In Extensions?

Heb je net onze Attitude Clips gekocht of ben je het nog aan het overwegen? Deze hairextensions kan je heel makkelijk in je eigen haren bevestigen en ook weer eenvoudig uit je haren halen met het clip-systeem. De Clip In Extensions van Attitude zitten extra stevig. Ze zijn niet schadelijk voor je haar, blijven de hele dag goed zitten, ze zijn perfect voor leuke haarcreaties én ideaal als je nog twijfelt over permanente hairextensions.

Zo bevestig je Clip In Extensions:

 1. Maak met een kam een scheiding op de plek in je haren waar je graag meer volume of een haarverlenging wilt creëren.
 2. Toupeer je haren als je ervoor wilt zorgen dat ze nog beter blijven zitten (vooral bij heel zacht haar).
 3. Zorg dat er bovenaan genoeg haren overblijven die over de Clips kunnen vallen, zodat ze niet zichtbaar zijn.
 4. Plaats vervolgens de Clips van de hairextensions tussen de scheiding, in de aanzet van je eigen haar.
 5. Hoeveel banen je in je haren moet plaatsen hangt volledig van je doel af. Als je echt een natuurlijk resultaat wilt creëren, dan is het belangrijk dat je de hairextensions gelijkmatig over je haren verdeeld, zodat niet één deel dikker is dan het andere.

Geniet de hele dag van je hairextensions en vergeet ze niet voor het slapen weer uit je haren te halen. Borstel ze even goed door en berg ze daarna netjes op, bijvoorbeeld aan de Attitude Hanger en in de speciale Attitude Bag. Zo gaan ze niet klitten en kan je ze de volgende dag gewoon weer indoen.

Hoe worden hairextensions in je haar geplaatst?

Er zijn verschillende soorten manieren waarop je hairextensions in je haar kan (laten) plaatsen. In ons assortiment heb je over het algemeen drie soorten bevestigingsmethodes:

 • Clip In Extensions: Deze hairextensions kan je makkelijk zelf in je eigen haar plaatsen en ook weer eenvoudig uit je haren halen. Er is verder geen warmtetang nodig. Door de speciale clips blijven ze stevig zitten. Ga ook naar de vraag: ‘Hoe bevestig ik Clip In Extensions?’
 • Keratine/Wax Extensions: Dit zijn hairextensions die permanent in het haar gezet worden. De bondings bestaan uit een speciale keratine wax die met een warmtetang aan het haar worden bevestigd. Dit moet door een professionele kapper of specialist gedaan worden.
 • Tape Extensions: Bij deze hairextensions komt er geen warmte aan te pas. Je eigen haar wordt als een soort sandwich tussen de Tapes geplaatst (geplakt) en daarmee worden de hairextensions vastgezet. Laat dit door een kapper of een specialist doen, zodat je het beste resultaat krijgt.
Kan ik hairextensions zelf in mijn haren plaatsen?

Dat hangt af van de bevestigingsmethode van de hairextensions. Clip In Extensions, zoals Attitude Clips, kan je makkelijk zelf in je haren plaatsen en er ook weer eenvoudig uit halen.

Keratine/Wax Extensions moet je door een specialist of professionele kapper laten plaatsen. De plaatsing wordt gedaan met een warmtetang. Als dit niet goed gedaan wordt kan het je haren en hoofdhuid beschadigen. Het resultaat wordt zo niet mooi. Dat risico wil je echt niet lopen!

Ook raden wij aan om de Tape Extensions bij een specialist of kapper te laten zetten. De Tapes zijn heel sterk. Voor het beste resultaat én om beschadigingen te voorkomen is het daarom belangrijk dat ze niet verkeerd gezet worden.

Bij wie kan ik mijn hairextensions laten zetten?

Je kan je hairextensions bij ons professioneel laten zetten. Neem contact op voor een gratis consult of maak direct een afspraak voor het plaatsen van je hairextensions. Kan je de rit naar onze salon niet maken? Kijk dan naar kappers en specialisten in de buurt die hier speciaal voor zijn opgeleid. Zo weet je zeker dat het goed gedaan wordt.

Hoelang duurt het zetten van hairextensions?

Dit hangt van meerdere factoren af, zoals de bevestigingsmethode en het gewenste kapsel. Bij een haarverlenging duurt het meestal 2 tot 3 uur en bij alleen een volume-behandeling 1 tot 2 uur.

Hoe vaak moet je hairextensions vervangen?

Hoe vaak je hairextensions moet verwijderen of vervangen hangt af van: de kwaliteit van de haren, de bevestigingsmethode, je haargroei, de haarverzorging en hoe vaak je de hairextenions zelf behandeld. Denk hierbij aan kleuren, krullen en stijlen. Net zoals gewoon haar geldt dat hoe vaker je het haar behandelt, hoe sneller het haar beschadigt.

 • Met een goede verzorging en een professionele bevestiging blijven onze Keratine/Wax Extensions 3 tot 4 maanden zitten. Daarna moet je ze weer laten verwijderen.
 • Onze (Slim)Tape Extensions blijven lang zitten, ongeveer 6 tot 8 weken. Daarna kan je ze laten verwijderen en met nieuwe Tapes weer omhoog laten plaatsen.
 • Attitude Clips zijn niet permanent en kan je zelf in je haar plaatsen en ook weer verwijderen. Als je ze goed verzorgd en er niet mee slaapt dan blijven ze wel 6 tot 10 maanden mooi.

Over het algemeen blijven de haren van het merk Attitude met een juiste haarverzorging en behandeling meestal 6 tot 10 maanden goed. De haren van Luxurious-Hairextensions blijven 1 tot 2 jaar mooi. Dit heeft volledig te maken met de extra hoge kwaliteit van het haar.

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?

Deze vraag wordt vaak gesteld. Gemiddeld zal je 10% van de haren van de hairextensions verliezen. Dit is heel normaal. Je verliest namelijk zelf ongeveer 100 tot 150 haren per dag. Het kan zijn dat deze haren aan de hairextensions zitten, waardoor er ook wat haren van de haarextensies loslaten. Merk je dat je veel hairextensions verliest? Meer dan gemiddeld? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen kijken of het nodig is om een paar hairextensions terug te plaatsen of we kijken naar een passende oplossing.

Hoe kunnen hairextensions weer worden verwijderd?
 • Clip In Extensions: Deze hairextensions kan je zelf makkelijk uit je haren halen door het eenvoudige clip-systeem. Ze zijn niet permanent. Let op dat je ze voor het slapen altijd uit je haren haalt. De hairextensions gaan anders klitten en blijven niet lang mooi.
 • Keratine/Wax Extensions: Deze hairextensions kan je niet zelf zetten en moeten ook weer door een specialist of professionele kapper verwijderd worden. Zo weet je zeker dat het goed gebeurt, zonder dat het haar beschadigd wordt. Met een speciale verwijdervloeistof worden o.a. de bondings losgeweekt van het haar.
 • Tape Extensions: Na 6 tot 8 weken, afhankelijk van onder andere je haargroei, hoofdhuid en haarverzorging, moeten Tape Extensions verwijderd worden. Gelukkig kunnen ze daarna gewoon weer omhoog geplaatst worden. Hiervoor heb je wel nieuwe Tapes nodig. Ook in dit geval worden de hairextensions verwijderd met een speciale verwijdervloeistof waarmee de Tapes worden Deze vloeistof is verder niet schadelijk voor je haar.

Algemene vragen

Werken jullie alleen op afspraak?

Ja wij werken alleen op afspraak als het gaat om het zetten van hairextensions. Mocht je toevallig in de buurt zijn, dan kan je altijd ook even langskomen. Neem voor de zekerheid eerst contact met ons op. Zo kan je eventueel direct gratis persoonlijk advies krijgen over het zetten van hairextensions en onze producten bekijken.

Zit er garantie op de hairextensions?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wat kan je doen bij beschadigingen of klachten?

Heb je een beschadigd product ontvangen of heb je klachten tijdens het gebruik van je product? Dat vinden wij natuurlijk net zo vervelend. Neem in dat geval altijd eerst contact met ons op. Wij kunnen in dit soort gevallen vragen om foto’s en extra telefonische uitleg om de situatie beter te beoordelen. Daarnaast moet het product weer teruggestuurd worden, zodat wij deze verder kunnen bekijken. Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Stuur een e-mail naar info@luxurious-hairextensions.com met daarin de reden van retour (uitleg beschadiging), je ordernummer, foto’s van de beschadiging en eventueel je telefoonnummer, zodat wij indien wenselijk, telefonisch contact met je kunnen opnemen. Geef ook in de e-mail aan of je graag een vervanging ontvangt of een restitutie wil.
 2. Stuur vervolgens het product terug met alle geleverde toebehoren, indien mogelijk in originele staat en verpakking naar het volgende adres: Luxurious-Hairextensions, t.a.v. Klantenservice, De Vecht 6, 8253 PH, Dronten.
 3. Na ontvangst van je bestelling ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail.
 4. Vervolgens beoordelen wij volgens onze controlemethodes en ook in overleg met de koerier of producent, of de schade bijvoorbeeld extern is ontstaan. Indien het geval, zullen wij het bedrag van de bestelling terugstorten, inclusief de kosten die zijn gemaakt voor het terugzenden. Of je ontvangt van ons een nieuwe vervanging van de bestelling, mocht dit je voorkeur hebben.
 5. Restitutie van het geldbedrag vindt zo snel mogelijk plaats (binnen 14 dagen na ontvangst en controle). Wij zullen dit bedrag overmaken naar de rekening waarmee de betaling gedaan is.

Ons beleid loopt in lijn met de vastgestelde regels in de consumentenwet. Heb je vragen over onze service? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag.

Waar kan ik terecht met een klacht?

Wij vinden het natuurlijk erg vervelend als je aankoop niet helemaal naar wens is of wanneer er klachten zijn over bijvoorbeeld de service. Neem in dat geval altijd contact met ons op.

Wij nemen je klacht zo spoedig mogelijk in behandeling en zullen indien nodig, direct op zoek gaan naar een passende oplossing. Je krijgt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).”

Zijn de prijzen inclusief btw?

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Hoe kan ik bestellen?

1. Ga naar het artikel van jouw keuze, selecteer (indien nodig) nog de maat en de kleur van het product. Klik daarna op de button ‘In winkelmand’.

2. Er opent nu een extra scherm waarin je winkelwagen zichtbaar is. Hier krijg je direct een overzicht van alle geselecteerde producten en kan je de aantallen nog aanpassen of producten verwijderen.

3. Je kan in hetzelfde scherm de winkelwagen op een nieuwe pagina verder bekijken met de button ‘Bekijk Winkelwagen’ of je kan direct klikken naar ‘Afrekenen’. Middels het kruisje kan je het scherm sluiten en verder winkelen.

3. Ben je klaar met shoppen, ga dan naar je Winkelmandje (icoon met boodschappenwagen, rechts op de website) of klik direct verder op ‘Afrekenen’ als de winkelmand al is geopend met het scherm.

4. Er verschijnt nu een scherm waar je al je gegevens kan achterlaten om te bestellen. Vul alles correct in. In deze stap kan je eventueel een afwijkend bezorgadres ingeven.

5. Vervolgens zie je op dezelfde pagina een overzicht van de geselecteerde artikelen en de bijbehorende prijzen. Controleer hier nogmaals of je bestelling klopt.

5. Selecteer vervolgens de gewenste betaalmethode (op dezelfde pagina).

6. Vink helemaal onderaan de pagina de check-box aan als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en klik op ‘Bestelling betalen’.

7. Afhankelijk van de gekozen betaalwijze, kan je nu je betaling afhandelen.

Na het afronden van de betaling, is je bestelling klaar en wordt deze in het systeem verwerkt.*

*Zodra je bestelling bij ons is verwerkt, sturen we je binnen 24 uur een bevestiging van je bestelling per e-mail.