fbpx
Merkpagina_LHE

From one woman to another

Gebruik de beste professionele producten van het exclusieve merk Luxurious-Hairextensions en creëer prachtig lang of vol haar. Alle hairextensions van dit merk zijn zorgvuldig geselecteerd, getest en hebben de nieuwste bevestigingsmethodes. Ze zijn gemaakt van 100% Human Cuticle Remy Hair met de hoogste Virgin Quality. Kies uit meer dan 15 kleuren en ervaar de kwaliteit zelf. Bestel hier direct online of lees onderaan uitgebreid verder over de producten van Luxurious-Hairextensions.


Laat hairextensions professioneel plaatsen bij één van onze verkooppunten. Maak hier meteen een afspraak. Meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact op. Wij geven je graag gratis vakkundig advies!


 

Haren die fantastisch aanvoelen met
Luxurious-Hairextensions

Ervaar zelf hoe het is om een lange of volle bos haar te hebben waar je met je handen heerlijk doorheen kan strijken. Krijg met Luxurious-Hairextensions een stralend kapsel met haren van de hoogste kwaliteit. Deze hairextensions worden één met je haar en zullen niet meer te onderscheiden zijn van je eigen haar. Het zal er fantastisch uitzien en dat zal opgemerkt worden. Iedereen mag het weten!

LHE2
LHE5

Luxurious-Hairextensions: alleen het beste voor haar

Alle haren van Luxurious-Hairextensions zijn gemaakt van 100% Human Cuticle Remy Hair met de hoogste Virgin Quality. Het haar is voor bewerking, onbehandeld verkregen. De haarschubben zijn volledig intact gebleven. Het is heerlijk zacht en natuurlijk menselijk haar van de hoogste kwaliteit. Creëer een mooie lange en volle look!

Kenmerken van de hairextensions

Je kan de hairextensions van Luxurious-Hairextensions gewoon behandelen als normaal haar (kleuren, knippen, stijlen en krullen). Het is makkelijk te verzorgen en het blijft heel lang mooi. Bij een goede verzorging wel 1 tot 2 jaar. Luxurious-Hairextensions zijn een natuurlijk verlengstuk van je eigen haar, maar dan nog beter!

 • 100% Human Hair: kleuren, stijlen, knippen en krullen mogelijk
 • Hoogste kwaliteit: Cuticle Remy hair, Highest Virgin quality
 • Goed te bevestigen, volgens de laatste technieken
 • Geen grote belasting aan eigen haar en het blijft stevig zitten
 • Vrijwel niet zichtbaar: valt natuurlijk in je eigen haar
Luxurious-Hairextensions zijn verkrijgbaar in:
 • Lengtes van 40 cm, 50 cm en 60 cm
 • Deluxe Flat Tips: Keratine Extensions (25 gram/ per 25 stuks verpakt)
 • Deluxe Slim Tapes: Slim Tape Extentions (50 gram/per 20 stuks verpakt)
 • Meer dan 15 prachtige haarkleuren!

Wij helpen je graag bij je keuze en geven gratis vakkundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Plaatsing Keratine of  Slim Tape Extensions

Luxurious-Hairextensions loopt voor in de bevestigingsmethode van haarextensies. Het haar blijft steviger zitten en voelt nog meer aan als je eigen haar.

Deluxe Flat Tips (0,5 cm x 0,5 cm) – Keratine Extensions
Geef voor een langdurige periode je haar meer volume (met ongeveer 75 strengen) of maak je haar een stuk langer (vanaf 100 strengen). Deze Keratine Extensions worden geplaatst met een warmtetang. Ze hebben uitstekende bondings (uiteindes) met keratine waarmee de extensies geplaatst worden. Ze blijven gemiddeld 3 tot 4 maanden zitten. Ook zijn de uiteindes van de Deluxe Flat Tips extra klein (0,5 cm x 0,5 cm) en nog minder zichtbaar. Hierdoor zitten ze veel natuurlijker dan de meeste hairextensions!

Deluxe Slim Tapes (1 cm x 4 cm) – Slim Tape Extensions
Met Slim Tape Extensions kan je jouw haar een mooie volume-behandeling geven of je haar verlengen. Bij deze methode komt geen warmte aan te pas. In één verpakking Slim Tape Extensions zitten 20 losse Tapes (10 volledige Tapes). De Deluxe Slim Tapes worden bevestigd als een soort van sandwich. Ze worden op elkaar geplakt met het eigen haar ertussen en blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van onder andere je haargroei. Als de haren goed verzorgd zijn kunnen ze daarna weer omhoog geplaatst worden, en dat gedurende 1 tot 2 jaar!

LHE_Girl
LHE_Verzorging3a

Luxurious-Hairextensions professionele haarverzorging

Je hairextensions blijven langer mooi met een optimale verzorging. Gebuik hiervoor de verzorgingsproducten van Luxurious-Hairextensions en geschikte accessoires. Wij hebben een keratine shampoo, conditioner, masker, speciale serum druppels en meer!

Belangrijke verzorgingstips:

 • Gebruik alleen de juiste verzorgingsproducten speciaal geschikt voor haarextensies
 • Slaap niet met nat haar, maar slaap met een vlecht of losse staart
 • Het beste is om je haar niet te laten opdrogen maar om het altijd droog te föhnen
 • Smeer geen conditioner, masker of andere producten die het haar ‘zacht’ maken, direct op de bondings. Hiermee vergroot je de kans dat de bondings week worden en uitvallen of uitglijden.
 • Belangrijk is om je haar minimaal 2 of 3 keer per dag goed door te borstelen (het liefste met een zachte borstel)
 • Het verven van onze hairextensions is op eigen risico! Wanneer je de hairextensions zelf verft of laat verven vervalt het recht op retourneren of ruilen.

Om schade aan het haar te voorkomen is het noodzakelijk om de hairextensions tijdig eruit te laten halen!